Masterclass: Dé 5 stappen naar jouw droombevalling in eigen regie!

Volgende Masterclass

Dag(en)

:

Uren

:

Minuten

:

Seconden

» KLIK HIER VOOR INSCHRIJVING MASTERCLASS «
DÉ 5 STAPPEN NAAR JOUW DROOMBEVALLING IN EIGEN REGIE
!

Wat kun je verwachten? Je leert…

N

Welke stappen essentieel zijn in de voorbereiding naar jou droombevalling.

N

Dat een bevalling niet gaat zoals hij gaat, maar dat jij zeker invloed hebt.

N

Hoe je een zinvol geboorteplan maakt, dat niet rechtstreeks in de prullenbak belandt.

N

Regie te houden over je eigen proces.

N

Alleen een 'puf' cursus volgen, geeft geen garantie op een goede bevalling, wat dan wel?!

N

BONUS: Onder de live deelnemers:verloting 1-op 1 gesprek met Michèle.

Ik ben jouw gids naar vertrouwen en liefdevol ouderschap.

Met een diepgewortelde passie en een toegewijde missie om de geboortezorg te transformeren, sta ik klaar om jou en je partner te begeleiden op een reis vol vertrouwen, kennis en liefdevolle zorg. Als verloskundige en draagconsulente heb ik niet alleen de eed van Hippocrates afgelegd, maar ook mijn eigen innerlijke eed om het belang van mijn cliënten altijd voorop te stellen en hen te omringen met de best mogelijke zorg.

Ik ben me bewust van de angsten, onzekerheden en het gevoel van controleverlies die gepaard gaan met zwangerschap, bevalling en het ouderschap. Daarom heb ik besloten om een verschil te maken. Ik geloof dat goede voorbereiding de sleutel is tot het voorkomen van problemen en het bevorderen van een positieve geboorte-ervaring en een harmonieus ouderschap. In de reguliere geboortezorg is er helaas steeds minder ruimte en tijd voor deze essentiële voorbereiding, maar ik ben vastbesloten om dit te veranderen.

Met mijn expertise, passie en voortdurende scholing, bied ik een complete begeleiding aan, van conceptie tot en met het ouderschap. Ik werk aanvullend op de reguliere medische zorg en ben tevens betrokken als begeleidende trainer in het ziekenhuis, waar ik een nieuwe benadering introduceer met een speciale focus op de gezondheidswinst voor de allerkleinsten – de prematuren.

Samen zetten we ons in voor de best mogelijke start van je kindje, want elk kind verdient het om met liefde en zorg omringd te worden. Door jouw keuze om met mij samen te werken, dragen we bij aan een betere start voor de volgende generatie, waar gezondheid, emotioneel welzijn en mentale veerkracht hand in hand gaan. Van het prille begin tot het vormen van een hecht gezin, ik sta altijd klaar om jouw reis naar ouderschap te begeleiden op een professionele, inspirerende en betrokken manier.

Enkele ervaringen van zwangere & partners:

 

“Michele weet wetenschappelijke kennis en technische deskundigheid zeer goed te vertalen in praktische begeleiding en tips. Vaak zijn de momenten waar je als (toekomstige) ouders onzeker over bent, met een heel toepasbare uitleg of tip te begrijpen. Hierdoor weet Michele met een paar woorden je gerust te stellen.
Haar oprechtheid en toegankelijkheid zijn punten die wij zeer hebben gewaardeerd.”

– Gerben

Na het fantastische nieuws dat we in verwachting waren, komt het moment dat je ook gaat nadenken over de bevalling. De combinatie van een moeder die pittige bevallingen heeft gehad en het gevoel dat je geen invloed/ controle hebt op hoe de bevalling gaat verlopen, zorgde bij mij als aanstaande mama voor onrust. Moet je de bevalling maar ‘ondergaan’ of heb je zelf ook nog invloed? Ik heb geleerd dat dit laatste zeker het geval is. Kennis geeft kracht en zorgde bij mij voor minder angst voor de bevalling, met een mooie thuisbevalling als resultaat

– Dana

» KLIK HIER VOOR INSCHRIJVING MASTERCLASS «
DÉ 5 STAPPEN NAAR JOUW DROOMBEVALLING IN EIGEN REGIE
!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!