Jouw kind veilig, in liefde en mét plezier dragen

Herken jij één of meerdere van deze bij jouw kind of jezelf?

u

Jouw baby huilt veel en is alleen rustig als hij bij je ligt?

u

Jouw baby heeft veel last van darmkrampjes?

u

Jouw baby heeft moeite met zijn temperatuur houden?

u

Heeft jouw baby last van refluxklachten?

u

Wil jij simpel en makkelijk de hechtingsband tussen jouw en je baby bevorderen?

u

Wil jij je handen vrij hebben, maar vraagt je kleintje veel aandacht?

Dan is het dragen van je baby in een draagdoek of zak dé oplossing voor jou!

Met het dragen van je baby in een draagzak of draagdoek creëer je een natuurlijke en intieme band tussen jou en je kleintje. Je baby herkent je stemgeluiden en voelt zich veilig en vertrouwd bij jou. Dit heeft een positieve invloed op de hechting en kan er zelfs voor zorgen dat je baby beter slaapt en minder huilt.
Deze speciale band blijft niet beperkt tot de eerste maanden, maar zal ook op de langere termijn bijdragen aan een sterke relatie tussen jou en je kind.

Het dragen van je baby heeft ook tal van voordelen voor de ontwikkeling van je baby. Het stimuleert de motoriek en de zintuigen, en helpt bij het reguleren van de ademhaling, hartslag en bloeddruk van je baby. Zo draag je niet alleen bij aan de fysieke ontwikkeling van je kind, maar ook aan een positieve emotionele en mentale groei.

Bovendien kan het dragen van je baby ook helpen bij het verminderen van reflux klachten en darmkrampjes. Door de verticale positie van je baby, wordt er minder druk op de buik uitgeoefend en kan voedsel gemakkelijker door de spijsvertering gaan. Dit kan leiden tot minder reflux klachten en minder darmkrampjes, wat voor zowel jou als je baby veel verlichting kan brengen.

Kortom, door je baby te dragen in een draagzak of draagdoek creëer je niet alleen een speciale band tussen jou en je kleintje, maar stimuleer je ook de ontwikkeling van je baby, verminder je reflux klachten en darmkrampjes én maak je het dagelijkse leven gemakkelijker. Wacht dus niet langer en kies voor het dragen van je baby!

A child may not know what direction he is going, but when he is attached to you,he doesn’t feel lost.

-Gordon Neufeld-

Ik ben Michele Nelissen en ik ben er voor jouw te helpen!

Als verloskundige heb ik mij verder gespecialiseerd in hechting van moeder en kind en het draagconsulentenschap. Passie, enthousiasme en kwaliteit voor kwantiteit zijn dan ook absoluut belangrijk in mijn begeleiding.

Ik zal  je vanuit een holistische kijk benaderen en zal eerst inventariseren wat jouw eigen behoeften en wensen op het gebied van dragen zijn. Ik neem uitgebreid de tijd om jouw vragen te beantwoorden en te zorgen dat jij je op je gemak voelt en jouw kindje ook.
Het consult zal dan ook in huiselijk sfeer plaatsvinden. Dit zorgt voor een veilige en ontspannen sfeer waarin jij en je baby op je gemak kunnen oefenen met de gekozen draagmethode.

Om de baby niet te overprikkelen, en veiligheid voorop te stellen, werken we eerst met een draagpop om de gekozen draagmethode te oefenen en te perfectioneren.
Wanneer alles is afgestemd en het vertrouwen er is, zullen we pas samen met de baby gaan werken.

 Ontdek de kracht van nabijheid

Hoe werk ik?

» Gratis intake, telefonisch of online om wensen rondom het dragen te bespreken.
Tijd: 30min

» Draagconsult: In huiselijke sfeer, kennismaking en veiligheid en vertrouwen waarborgen. Samen oefenen met de gekozen draagmethode.
Tijd: 60-90min. 1 persoon

» Duo draagconsult: Wil jij en je partner leren knopen of de juiste omgang leren met draagzak/doek. Dan is het duo consult de oplossing. Ieder voor zich krijgt de tijd om te oefenen met de gekozen draagstijl.
Tijd: 120min.  2 personen

 

* Gebruik van leendoeken tijdens een consult alleen mogelijk in een rookvrije omgeving.

Tarieven

Gratis intake

Draagconsult  € 55,-* (excl kilometervergoeding)

Duo consult  € 95,-* (excl kilometervergoeding)

* Heb jij meer tijd nodig, geen probleem, die maken we. Kosten zijn € 8,50 per aangebroken 15min.

Kilometervergoeding a 0,32cent vanaf D-52538

Verrijk jouw reis als ouder en boek vandaag nog een onvergetelijke ervaring: Draag je kind en laat de magie beginnen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!