Begeleidingstraject voor zwangeren rond Sittard

Maak je klaar voor een uitzonderlijk en op maat gemaakt begeleidingstraject tijdens je zwangerschap in de regio Sittard e.o. Ontdek de professionele expertise die je ondersteunt en begeleidt op jouw unieke reis aanvullend op je regulier medische controles. Boek nu en omarm de waardevolle ervaring die voor je ligt.

New Beginnings in Sittard e.o

Hi, ik ben Michèle
Ik ben jouw gids naar vertrouwen en liefdevol ouderschap.

Met een diepgewortelde passie en een toegewijde missie om de geboortezorg te transformeren, sta ik klaar om jou en je partner te begeleiden op een reis vol vertrouwen, kennis en liefdevolle zorg. Als verloskundige en draagconsulente heb ik niet alleen de eed van Hippocrates afgelegd, maar ook mijn eigen innerlijke eed om het belang van mijn cliënten altijd voorop te stellen en hen te omringen met de best mogelijke zorg.

Ik ben me bewust van de angsten, onzekerheden en het gevoel van controleverlies die gepaard gaan met zwangerschap, bevalling en het ouderschap. Daarom heb ik besloten om een verschil te maken. Ik geloof dat goede voorbereiding de sleutel is tot het voorkomen van problemen en het bevorderen van een positieve geboorte-ervaring en een harmonieus ouderschap. In de reguliere geboortezorg is er helaas steeds minder ruimte en tijd voor deze essentiële voorbereiding, maar ik ben vastbesloten om dit te veranderen.

Met mijn expertise, passie en voortdurende scholing, bied ik een complete begeleiding aan, van conceptie tot en met het ouderschap. Ik werk aanvullend op de reguliere medische zorg en ben tevens betrokken als begeleidende trainer in het ziekenhuis, waar ik een nieuwe benadering introduceer met een speciale focus op de gezondheidswinst voor de allerkleinsten – de prematuren.

Samen zetten we ons in voor de best mogelijke start van je kindje, want elk kind verdient het om met liefde en zorg omringd te worden. Door jouw keuze om met mij samen te werken, dragen we bij aan een betere start voor de volgende generatie, waar gezondheid, emotioneel welzijn en mentale veerkracht hand in hand gaan. Van het prille begin tot het vormen van een hecht gezin, ik sta altijd klaar om jouw reis naar ouderschap te begeleiden op een professionele, inspirerende en betrokken manier.

 

“Michele weet wetenschappelijke kennis en technische deskundigheid zeer goed te vertalen in praktische begeleiding en tips. Hierdoor weet ze je met een paar woorden je gerust te stellen. 
Binnen de mogelijkheden die de situatie toelaten staat het maken van je eigen keuze centraal.”

– Gerben

 

“Michele is bescheiden en rustig, maar daarnaast ontzettend kordaat en doortastend. 
Haar oprechtheid en toegankelijkheid zijn punten die wij zeer hebben gewaardeerd.
Keuzevrijheid staat centraal in haar begeleiding

– Renkse

Een buitengewoon aanvullend begeleidingstraject in Sittard e.o voor tijdens jouw zwangerschap.

Ontdek de sleutel tot optimale voorbereiding op het ouderschap. Vanaf de conceptie tot het vormen van je gezin, worden alle fases uitgebreid behandeld met een vleugje magie. Vergeet bakerpraatjes, want ik geef je de tools om bewuste keuzes te maken, vol vertrouwen en regie. Leer de essentie van de eerste 1000 dagen van je baby begrijpen en boek direct gezondheidswinst. En dat alles terwijl je de balans in je gezin behoudt en geniet van een energieke en ontspannen zwangerschap, bevalling en het ouderschap. Kies nuvoor professionele begeleiding aanvullend op je reguliere medische controles, want jij verdient een droombevalling en een stralend begin van het ouderschap. 
Claim nu jouw plek, want jij verdient deze unieke en waardevolle ervaring.

New Beginnings Trajecten in Sittard e.o

New Beginnings Groepstraject

€495,-

excl. BTW

3 ochtenden boordevol kennis en professionele begeleiding met thema’s rondom zwangerschap,bevalling en kraamtijd

Vaststaande datums, op zaterdag of zondagochtend

Ruim de tijd voor àl je vragen

Deelname mogelijk vanaf 16wkn zwangerschap

Bonus:

  • 3 aanvullende online Q&A’s voor al je vragen
  • Terugkombijeenkomst na de bevalling
  • unique hand-outs ter ondersteuning  van je proces
  • inspirende tussentijdse mail met direct toepasbare tips & tricks
  • 24/7 vraag en support in besloten peergroup online
  • eenmalige online 1-op-1 sessie, vrij in te boeken, voor extra ondersteuning.

 

*raadpleeg je verzekering voor eventuele vergoedingen*

Speciaal voor jou- 1 op 1 Begeleiding

€75,-

excl. BTW

begeleiding 1 op 1, persoonlijke aandacht voor jouw situatie en vragen

inhoud individueel af te stemmen

1,5uur per sessie

online of op locatie *

Bonus:

  • 24/7 mogelijkheid tot vraag en support via besloten peergroup

* excl reiskosten 0.32cent per km.

New Beginnings; it all starts with a small step

Ontdek een nieuwe wereld vol mogelijkheden. Ervaar  persoonlijke begeleiding op maat, waar jouw wensen centraal staan. Samen zetten we de koers uit naar jouw succes. Maak nu een afspraak en laat mij jouw professionele gids zijn.

Begeleidingstraject tijdens je zwangerschap in Sittard e.o.

Grijp nu de kans om jouw zwangerschapsreis naar een hoger niveau te tillen! Of je nu een introductiegesprek wenst of direct wilt starten met ons boeiende begeleidingstraject wacht niet langer. Vul snel het onderstaande formulier in en boek jouw plek voor een inspirerende en motiverende ervaring die je niet wilt missen!

New Beginnings

New Beginnings

Sittard e.o, Limburg 6163LB
Nederland
Telefoon: 0657614053
E-mail: info@newbeginnings-baby.nl
URL: https://newbeginnings-baby.nl/
Btw-nummer: NL002258769B24

Kamer-van-Koophandelnummer: 71302468
Prijsindicatie: $

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!