Het begin van een leven, is een leven lang belangrijk

Geef jouw kind de beste start en maak van elke stap een levenslang avontuur! Ontdek het begeleidingstraject dat de sleutel vormt tot jouw baby’s ware behoeften. Creëer een toekomst vol gezondheid en groei. Laat rust, ontspanning en zelfvertrouwen jouw metgezellen zijn tijdens de reis naar jouw droombevalling en het prachtige ouderschap dat op je wacht.

Wist jij dat?

u

De eerste 1000 dagen in een mensenleven het meest cruciaal zijn voor de rest van het leven?

u

Meer dan 50% van de aanstaande ouders stress, onzekerheid en angst ervaart tijdens zwangerschap, bevalling en de periode erna? En dat dit ook jouw baby in de buik beïnvloed?

u

Bijna 30% van de moeders geboortetrauma aan de bevalling overhoudt en het cijfer voor geboortetrauma’s bij baby’s ook stijgende is?

u

Jij in de zwangerschap al effectief kan bijdragen aan een betere gezondheid van jouw baby?

u

10-15% van de vrouwen een depressie doormaken na de geboorte van hun kind?

u

Meer dan 50% van de ‘nieuwe’ ouders worstelen met alle ballen hoog houden? Een parentale burn-out door 1 op de 12 ouders doorleefd wordt?

Een goede start is een glansrijke toekomst voor je baby

Sta op, schep orde en omarm de kracht van kennis! In de chaos van zwangerschap, bevalling en ouderschap ben ik jouw gids. Samen doorbreken we de mist van onzekerheid en angst. Ik geef je de sleutels tot een positieve bevalling en het vol vertrouwen betreden van het ouderschap. Een stralende toekomst ligt voor je klaar, waar jij én jouw baby de vruchten van plukken. Het is jouw recht om te schitteren en de gezondheid van je kind te waarborgen, zowel nu als in de toekomst. Sta klaar voor de ultieme start, een toekomst vol glans en succes!
Great start, bright future!

 

 

Mijn missie is om vertrouwen en balans te bevorderen tijdens zwangerschap, bevalling en ouderschap, met als doel een gezondere start en welzijn voor de volgende generatie.”

Ik ben jouw gids naar vertrouwen en liefdevol ouderschap.

Met een diepgewortelde passie en een toegewijde missie om de geboortezorg te transformeren, sta ik klaar om jou en je partner te begeleiden op een reis vol vertrouwen, kennis en liefdevolle zorg. Als verloskundige en draagconsulente heb ik niet alleen de eed van Hippocrates afgelegd, maar ook mijn eigen innerlijke eed om het belang van mijn cliënten altijd voorop te stellen en hen te omringen met de best mogelijke zorg.

Ik ben me bewust van de angsten, onzekerheden en het gevoel van controleverlies die gepaard gaan met zwangerschap, bevalling en het ouderschap. Daarom heb ik besloten om een verschil te maken. Ik geloof dat goede voorbereiding de sleutel is tot het voorkomen van problemen en het bevorderen van een positieve geboorte-ervaring en een harmonieus ouderschap. In de reguliere geboortezorg is er helaas steeds minder ruimte en tijd voor deze essentiële voorbereiding, maar ik ben vastbesloten om dit te veranderen.

Met mijn expertise, passie en voortdurende scholing, bied ik een complete begeleiding aan, van conceptie tot en met het ouderschap. Ik werk aanvullend op de reguliere medische zorg en ben tevens betrokken als begeleidende trainer in het ziekenhuis, waar ik een nieuwe benadering introduceer met een speciale focus op de gezondheidswinst voor de allerkleinsten – de prematuren.

Samen zetten we ons in voor de best mogelijke start van je kindje, want elk kind verdient het om met liefde en zorg omringd te worden. Door jouw keuze om met mij samen te werken, dragen we bij aan een betere start voor de volgende generatie, waar gezondheid, emotioneel welzijn en mentale veerkracht hand in hand gaan. Van het prille begin tot het vormen van een hecht gezin, ik sta altijd klaar om jouw reis naar ouderschap te begeleiden op een professionele, inspirerende en betrokken manier.

“Laat vandaag de dag zijn waarop je beter weet en beter doet, zodat je de beste toekomst voor je kind creëert. Jij hebt het in je, dus neem nu actie!”

Jouw baby is je dankbaar

Ontketen jouw kracht voor directe gezondheidswinst bij je baby. Elke stap telt voor de beste start in de magische eerste 1000 dagen. Jouw liefdevolle zorg laat een onuitwisbare stempel achter op hun toekomst. Samen creëren we een onvergetelijk pad vol welzijn en bloei!

Balans in je gezin

Vind vertrouwen, rust en energie om als een sterk team met je partner deze nieuwe levensfase te omarmen. Creëer een liefdevolle en krachtige start, waarin jullie samen stralen en genieten van de mooiste reis van het ouderschap.

Alle puzzelstukjes op zijn plaats

Laat geen ruimte voor bakerpraatjes. Wees bewust van jouw behoeften en die van je baby. Maak weloverwogen keuzes die in lijn zijn met jouw essentie en de ouder die je wilt zijn. Van zwangerschap tot ouderschap, jij hebt de kracht om jouw eigen weg te bewandelen.

De kans op een goede start, krijg je maar één keer!

Waar wacht je nog op? Het is tijd om in actie te komen en jouw droomzwangerschap en bevalling te creëren, precies zoals jij en je kindje het verdienen! Elke seconde die je verspilt, is een seconde die je niet kunt gebruiken om jouw unieke pad te bewandelen.Met mijn begeleiding aan jouw zijde, zul je de kracht ontdekken om elke uitdaging te overwinnen en elke hindernis te trotseren. Dit is jouw moment om te schitteren en te stralen als nooit tevoren. Dus zeg “ja” tegen deze ongelooflijke reis en laat je betoveren door de magie die het met zich meebrengt. Het is nu of nooit!

New Beginnings Groepstraject

Een inspirerende reis vol kennis, ervaring en ondersteuning tijdens jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd!

 

Voor slechts €495,– neem jij deel aan 3 ochtenden boordevol waardevolle informatie en inzichten. Onze bijeenkomsten zijn speciaal gepland op zaterdag of zondagochtend, zodat ze perfect in jouw drukke schema passen. En goed nieuws – je kunt al starten vanaf 16 weken zwangerschap!

Bij New Beginnings is het jouw moment om te schitteren. Onze groepssessies geven jou alle tijd en ruimte om al je vragen te stellen. We behandelen uitgebreid de eerste 1000 dagen, de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd, inclusief alles wat komt kijken bij het starten van het ouderschap.

En dat is nog niet alles! Als bonus bieden we jou 3 aanvullende online Q&A’s, zodat geen vraag onbeantwoord blijft. Bovendien is er een speciale terugkombijeenkomst na de bevalling, voor als je dat wenst. En om jouw proces optimaal te ondersteunen, ontvang je unieke hand-outs.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je 24/7 toegang tot een besloten peergroup online, waar je vragen kunt stellen en steun kunt ontvangen van gelijkgestemde ouders. En als kers op de taart bieden we een eenmalige online 1-op-1 sessie, volledig vrij in te boeken, voor extra persoonlijke ondersteuning.

Bij ons draait alles om jouw welzijn en comfort. Daarom hebben we zelfs een kennismaking met het dragen van je baby opgenomen in ons programma. En mocht je je afvragen over eventuele vergoedingen, raadpleeg dan je verzekering.

Maak een sprankelende start met ons New Beginnings groepstraject en ontdek hoe een betrokken en ondersteunende community jouw zwangerschap en ouderschap naar nieuwe hoogten tilt. Schrijf je vandaag nog in voor een ervaring die je niet wilt missen!

 

 

Speciaal voor jou

Een onvergetelijke reis van empowerment en ondersteuning tijdens jouw zwangerschap, bevalling en ouderschap!

 

 

Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en daarom staat jouw welzijn bij ons voorop. Voor slechts €75,- krijg jij toegang tot exclusieve 1 op 1 begeleiding, perfect afgestemd op jouw unieke situatie en vragen.

Bij ons draait alles om jou – jij bepaalt de indeling van elke sessie. Of je nu behoefte hebt aan een diepgaand gesprek over jouw geboorteplan, of juist op zoek bent naar ondersteuning bij het omgaan met bepaalde uitdagingen, wij zijn er om je te begeleiden op JOUW manier.

Elke sessie duurt maar liefst 1,5 uur, zodat er alle tijd is voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. En het beste van alles? Jij hebt de keuze om online deel te nemen of ons te ontmoeten op locatie – wat het beste past bij jouw behoeften en agenda*.

En dat is nog niet alles! Als bonus krijg je ook de mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen en support te ontvangen via onze besloten peergroup. Je staat er nooit alleen voor – wij zijn er om je te ondersteunen, op welk moment dan ook.

Wacht niet langer en neem vandaag nog de beslissing om voor jezelf te kiezen. Boek nu jouw 1 op 1 begeleiding en ontdek hoe een persoonlijke aanpak het verschil kan maken in jouw zwangerschap, bevalling en ouderschap. Jouw avontuur begint hier – en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Mocht je je afvragen over eventuele vergoedingen, raadpleeg dan je verzekering. Want wij willen dat jij het beste verdient – een reis vol vertrouwen, liefde en geluk tijdens deze bijzondere fase van het ouderschap

* Reiskosten worden berekend aan €0.32 per kilometer.

 

 

 

    Eerst volgende start mogelijkheid van de groepsbegeleiding:

19.8.23 (zaterdag) 09:00uur Born

De meest gestelde vragen op een rijtje:

Misschien twijfel je en denk je…..

Hoe weet ik of dit begeleidingstraject voor mij geschikt is?

Het traject is geschikt voor iedereen die graag meer wilt leren en ook durft om naar zichzelf te kijken.

Tijdens een vrijblijvende kickstart call kunnen we kennis maken en twijfels bespreken.

Wordt het traject vergoed?

Bij veel verzekeringen kom je in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding via de aanvullende zorgverzekering. Niet alle verzekeraars vergoeden echter aanvullende zwangerschapsbegeleiding of cursussen, check hiervoor je polisvoorwaarden!

Ik twijfel over de groepssessie of het individuele traject.

Twijfel is niet erg, we kunnen tijdens de gratis kickstart call samen kijken waar voor jou belemmeringen liggen en mogelijke kansen. Zo kun je altijd nog kiezen welk traject het meeste bij jouw wensen aansluit.

Kan ik zonder partner komen?

Zwangerschap, bevalling en ouderschap doe je samen in één team. Mijn advies is om iemand mee te nemen in het traject die jou zal bijstaan in deze levensfase. Dit kan jouw partner zijn, maar ook een moeder, zus en/of vriend(in).

Word de ouder die jezelf ook zou wensen - start nu en geef je kind de liefdevolle, betrokken en inspirerende opvoeding die het verdient.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

Je hebt je met succes ingeschreven!