Een goede start is de sleutel tot een glansrijke toekomst voor je baby!” – Onze allesomvattende zwangerschapscursus biedt jou en je kindje de aandacht en voorbereiding die jullie verdienen. Stap vol vertrouwen deze bijzondere tijd tegemoet!

Wist jij dat?

De eerste 1000 dagen in een mensenleven het meest cruciaal zijn voor de rest van het leven?
Meer dan 50% van de aanstaande ouders stress, onzekerheid en angst ervaart tijdens zwangerschap, bevalling en de periode erna? En dat dit ook jouw baby in de buik beïnvloed?
Bijna 30% van de moeders geboortetrauma aan de bevalling overhoudt en het cijfer voor geboortetrauma’s bij baby’s helaas ook stijgende is?
Meer dan 50% van de ‘nieuwe’ ouders worstelen met alle ballen hoog houden? Een parentale burn-out door 1 op de 12 ouders doorleefd wordt?
10-15% van de vrouwen een depressie doormaken na de geboorte van hun kind?
Je al die nare cijfers kunt minimaliseren door bewust en effectief voor te bereiden op de bevalling en het ouderschap? Onze cursussen bieden je de kennis en tools die je nodig hebt voor een positieve zwangerschapservaring. Maak de keuze voor een sterke basis en stap vol vertrouwen deze bijzondere reis tegemoet!
‘Weet je wat het is, we beginnen gewoon.
– Acda en De Munnik
Tweet
Zwangerschaps/bevallingscursus

”Liefdevolle Start”

Liefdevolle start is de onmisbare cursus voor zwangerschap, bevalling en Hechting/ouderschap
Ben je klaar voor een cursus die je niet alleen voorbereidt op de bevalling, maar ook op een liefdevol ouderschap? Wil je ontdekken hoe je de eerste 1000 dagen van je kindje kunt vormgeven en een sterke hechtingsband kunt opbouwen?
Zoek niet verder – dit is dé cursus die je nodig hebt!

Wat Kun Je Verwachten?

Diepgaande voorbereiding op de Bevalling: Leer hoe je jouw bevalling kunt beïnvloeden en ontspannen. Ontdek technieken voor natuurlijke pijnstilling en hoe je vertrouwen kunt opbouwen in je eigen kracht.

Praktische Informatie over Ouderschap: Bereid je voor op de nieuwe rol van ouder met handige tips en inzichten die je helpen bij de overgang naar het ouderschap.

Exclusieve Hand-outs en Hulpmiddelen: Ontvang waardevolle materialen die je kunnen helpen bij het toepassen van wat je hebt geleerd.

Ondersteunende Community: Sluit je aan bij een besloten online peergroup vol gelijkgestemde ouders. Hier kun je ervaringen delen en elkaar ondersteunen tijdens deze bijzondere reis.
Informatie bundeling en deling door een expert: als verloskundige op de werkvloer, weet ik als geen ander hoe het op dit moment er in de geboortezorg aantoe gaat. Altijd up to date.

Jouw liefdevolle start begint hier!

Schrijf je vandaag nog in voor de ‘Liefdevolle Start’ en investeer in de beste voorbereiding voor jou en je kindje!

Wie heeft deze cursus ontworpen:
Hi! Ik ben Michèle Nelissen, verloskundige in Born én jouw expert op het gebied van een liefdevolle start voor jou en je kleintje. Met een stevige achtergrond in de eerste 1000 dagen, hechting en een kansrijke start, weet ik precies wat je nodig hebt om je optimaal voor te bereiden. Als verloskundige heb ik ook uitgebreide expertise over bevallingsprocessen, zodat je met vertrouwen aan dit bijzondere avontuur kunt beginnen.
Mijn aanpak is eerlijk, zacht en met een flinke dosis praktijkervaring – geen onnodige fratsen, maar direct toepasbare tips en inzichten die écht werken.
Iedereen kan deze cursus volgen!
Het is een waardevolle aanvulling op de reguliere zorg en een optimale voorbereiding op de bevalling en het ouderschap– je hoeft dus geen patiënt bij ons te zijn.

Wil jij nog meer weten over mij?

Kijkt dan even bij achter de schermen, of plan een vrijblijvende kennismaking in.

– Transparantie in Tarieven –

Ik geloof in openheid over mijn tarieven. De ‘Liefdevolle Start‘ online cursus biedt inzichten die eigenlijk onbetaalbaar zijn. De waarde van een goede voorbereiding op je zwangerschap, bevalling én ouderschap, kan niet in geld worden uitgedrukt. Het geeft je vertrouwen, rust en een sterke basis voor de toekomst van je gezin.

De normale prijs van de cursus is €385,-, maar omdat ik dit graag toegankelijk willen maken voor zoveel mogelijk aanstaande ouders, bieden ik je nu tijdelijk €90 korting.
Dit betekent dat je voor €295,- toegang krijgt tot:


-Een complete voorbereiding op de eerste 1000 dagen van je kindje
-Hechting en bevallingsvoorbereiding
-Het opstellen van een geboorteplan dat écht bij jou past
-Acupressuur voor pijnverlichting tijdens de bevalling
-Een kraambedplan en handige tips voor ouderschap
-Insider tips & tricks van een ervaren professional

Je krijgt 12 maanden toegang, zodat je alles op je eigen tempo kunt doorlopen en altijd kunt terugkeren naar de waardevolle informatie wanneer je het nodig hebt.


Dit is meer dan een cursus – het is een investering in een zorgeloze start voor jou en je baby.
________________________________________________________________________________________________________________________________


Liever persoonlijke begeleiding?
We bieden ook 1-op-1 GeboorteGesprekken voor maatwerkadvies. Of je nu hulp wilt bij het opstellen van een gedetailleerd geboorteplan, of dieper wilt ingaan op specifieke bevallingsvragen – Ik maak tijd voor wat jij nodig hebt.
Voor €75 per uur krijg je volledige persoonlijke aandacht via Teams, Zoom, telefonisch of live op locatie*.
Deze gesprekken bieden flexibiliteit, maar voor een écht complete voorbereiding raden we de cursus aan.


* Kilometervergoeding 0,32cent vanaf postcode 52538 Selfkant.


Profiteer van deze tijdelijke korting en geef jezelf en je baby de best mogelijke start!

Wat anderen zeggen: Ervaringen die het verschil maken!